čeština english

MENU

STARTERS

Beef tartare, creamy duck liver foie gras, crispy potatoes and truffle cream 345,00 Kč
 
Roasted duck liver foie gras, caramelized apples, raspberries and spicy glaze 445,00 Kč
 
Marinated salmon 36 °C, beetroot, kohlrabi, smoked sour cream and crispy bread slices 365,00 Kč
 
"Kulajda differently", chanterelle ragout, crispy potatoes, 5 minute boiled egg and dill oil 295,00 Kč
 

MAIN COURSES

Porcini risotto, parmesan and parmesan crumble 385,00 Kč
 
Sea bass, beans, pickled shallots, mashed potatoes and dill sauce 465,00 Kč
 
Red deer saddle, roasted pumpkin purée, hazelnuts, blackberries and red wine sauce 565,00 Kč
 
Rabbit leg confit, potato terrine, kale and carrots 445,00 Kč
 

TASTING MENU

6 course menu 1 300,00 Kč
 

DESSERTS

Dark chocolate guanaja fondant, raspberries, meringue, chocolate soil and raspberry sorbet 205,00 Kč
 
Chocolate manjari cremoso, orange, mandarin gel and orange mousse 185,00 Kč
 
Lavender panna cotta, forest fruit sauce and berries 185,00 Kč
 
Yuzu and lime parfait, pineapple chutney and lemon purée 185,00 Kč
 

Information about contained allergens is available upon request

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Business hours

Mon - Sat: 12:00 - 15:00  Kitchen 

                   17:30 - 22:00 Kitchen

Sunday: closed

Restaurant is open from 12:00 to 23:00

 

A La Carte Menu is designated for reservations up to 7 guests.
For group reservation, please contact us. 

 

 

Contact

La Veranda s.r.o.
Elišky Krásnohorské 2
110 00 Praha 1
tel.:+420 224 814 733
E-mail:office@laveranda.cz
 
 
About Us | MENU | MENU "NA DOMA" | WINE | RESERVATION | Gift voucher | PHOTO GALLERY | CONTACT
Přijmout
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.